Egyedi megmunkálás

Hűtőborda megmunkálás
  • Partnerünkön, a Fischer Elektronik -on keresztül az általunk forgalmazott összes hűtőborda elérhető a műszakirajz alapján készre megmunkálva. Partnerünk vállalja a hűtőborda egyedi hosszra történő levágását, furatozását a megfelelő helyen történő marását, illetve felület kezelését. Speciális igény esetén a hűtőbordák elérhetőek polírozva is. Ezt olyan felhasználásra javasoljuk, ahol a hűtőborda műszaki paraméterein túl a megjelenés is fontos szempont pl.: dizájn lámpák.
Készülékház megmunkálás
  • Az általunk forgalmazott műnyag és alumínium készülékházak elérhetőek egyedileg készre megmunkálva és felíratozva is. A gyártó előre kialakítja műszakirajz alapján a dobozon szükséges kimeneteket, ellátja a dobozt a szükséges felíratokkal és logóval, így Önnek már csak a PCB-t kell a dobozba bele helyezni. Az alumínium készülékházak elérhetőek RAL színre eloxálva és lakkozva is. Ezzel biztosítva a vevőspecifikus egyedi megjelenést.
Image

Egyedi húzott alumínium profil készítés

Partnerünkön keresztül vállaljuk egydei húzott profilok legyártását. A vevő igénynek megfelelően előállított műszakirajz alapján parnertünk elkészíti az egyedi húzószerszámot, majd a kívánt mennyiséget a profilból legyártja vevő részére.
Image

Ütemezett szállítás

Nagyobb volumenű, folyamatos gyártás esetén, keretszerződéssel vállaljuk termékeink időpontra ütemezetten, lehívásokkal történő szállítását és puffer mennyiség raktározását. Így az Ön gyártása megbízhatóbbá, tervezhetőbbé és hatákonyabbá válik. Az így lekötött éves termékmennyiségekre speciális projektárat is tudunk biztosítani.
Image

Műszaki szaktanácsadás

Ha bármilyen kérdés felmerülne a termékeinkkal kapcsolatban, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére, hogy az Ön számára legmegfeleőbb megoldást tudjuk nyújtani.
Image