Egyedi megmunkálás

Hűtőborda megmunkálás
  • Partnerünkön, a Fischer Elektronik -on keresztül az általunk forgalmazott összes hűtőborda elérhető a műszakirajz alapján készre megmunkálva. Partnerünk vállalja a hűtőborda egyedi hosszra történő levágását, furatozását a megfelelő helyen történő marását, illetve felület kezelését. Speciális igény esetén a hűtőbordák elérhetőek polírozva is. Ezt olyan felhasználásra javasoljuk, ahol a hűtőborda műszaki paraméterein túl a megjelenés is fontos szempont pl.: dizájn lámpák.
Készülékház megmunkálás
  • Az általunk forgalmazott műnyag és alumínium készülékházak elérhetőek egyedileg készre megmunkálva és felíratozva is. A gyártó előre kialakítja műszakirajz alapján a dobozon szükséges kimeneteket, ellátja a dobozt a szükséges felíratokkal és logóval, így Önnek már csak a PCB-t kell a dobozba bele helyezni. Az alumínium készülékházak elérhetőek RAL színre eloxálva és lakkozva is. Ezzel biztosítva a vevőspecifikus egyedi megjelenést.

Egyedi húzott alumínium profil készítés

Partnerünkön keresztül vállaljuk egydei húzott profilok legyártását. A vevő igénynek megfelelően előállított műszakirajz alapján parnertünk elkészíti az egyedi húzószerszámot, majd a kívánt mennyiséget a profilból legyártja vevő részére.